Print Page | Close Window

[In Progress] Black gauges in the Mustang?

Printed From: Citation Mustang Forum
Category: Citation Mustang Xperience Forums
Forum Name: Citation Mustang General Forum
Forum Description: General non-support questions for the Citation Mustang.
URL: http://mustang.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=4537
Printed Date: Nov-14-2019 at 8:02pm
Software Version: Web Wiz Forums 11.10 - http://www.webwizforums.com


Topic: [In Progress] Black gauges in the Mustang?
Posted By: Howard
Subject: [In Progress] Black gauges in the Mustang?
Date Posted: Nov-15-2016 at 12:29pm
I just installed the Mustang in P3D v3 and the gauges are all black.

-------------
Howard



Replies:
Posted By: NickN
Date Posted: Nov-15-2016 at 2:21pm
You need to register for the licensed member forum for Prepar3D Mustang:
 
http://mustang.flight1.net/forums/citation-mustang-for-prepar3d-support-forum_forum20.html" rel="nofollow -  
 
Use this post to register:
 
http://mustang.flight1.net/forums/topic174.html" rel="nofollow -  
 
More than likely your issue is
 
a. Windows UAC - shut it down and reboot
 
b. Windows Defender - kill it
 
c. 3rd party AV/Malware scanners - kill them all
 
Do the above, reinstall the Mustang and this time before running the sim enter the settings for the security products and set the entire Prepar3D install directory to 'EXCLUDE' all scans of it from the security software.


-------------



Posted By: Howard
Date Posted: Nov-15-2016 at 3:03pm
Thanks Nick.  How do I Exclude all scans?

-------------
Howard


Posted By: NickN
Date Posted: Nov-15-2016 at 4:06pm
Each security program is different, you will need to enter the settings for them and look for the Exclusion settings
 
You will add a path and save it there, in example for FSX and my system the exclusion path I use is:
 
D:\Flight Simulator X\*.*
 
The \*.* tells the scanner to not only skip the files in the directory, but to skip all files and folders in all subdirectories


-------------



Posted By: Howard
Date Posted: Nov-17-2016 at 4:36pm
I'm hot sure what UAC is but Windows Defender is not running and I reinstalled the product and still have the black screens.  Maybe it's time to just move on?
Thanks all.
Howard
 


-------------
Howard


Posted By: Jeff Smith
Date Posted: Nov-17-2016 at 5:27pm
Hello Howard,

I would use Windows Help for finding out where UAC control is based on your OS.

Also, Did you install the VS2013 X86 redistributable from this site?

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784" rel="nofollow - http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784

What version of P3D v3 are you using?


-------------
Jeff Smith
Flight1 Sales / Support


Posted By: Howard
Date Posted: Nov-18-2016 at 11:49am
Thanks Jeff.  I will download that file and I am using P3D v3.4.

-------------
Howard


Posted By: Jeff Smith
Date Posted: Nov-18-2016 at 3:28pm
Hello Howard,

Let me know if the VS install fixed the issue.  Thanks!


-------------
Jeff Smith
Flight1 Sales / Support


Posted By: Howard
Date Posted: Nov-18-2016 at 8:11pm
No luck Jeff.  Reinstalled again and still the black screens.  It's only on the Mustang.  Others with the glass gauges are fine.

-------------
Howard


Posted By: NickN
Date Posted: Nov-21-2016 at 5:27pm
Originally posted by Howard Howard wrote:

I'm hot sure what UAC is
 
 
 
Read here:
http://www.simforums.com/Forums/windows-7-8-10-uac-blocks-gex-gep3d-interface_topic45785.html" rel="nofollow - http://www.simforums.com/Forums/windows-7-8-10-uac-blocks-gex-gep3d-interface_topic45785.html
 
It blocks files from being installed from many products, not just GEX.
 
Shut down UAC as outlined reboot, uninstall the Mustang and then reinstall it from the purchase wrapper (red airplane icon installer) by right click "Run As Administrator" to ensure the license files are generated. Click the "Click Here To Reinstall" button and enter your purchase information.
 
Once finished install the Mustang and try again.
 
 


-------------



Posted By: mcamerod
Date Posted: May-01-2018 at 10:11pm
Hello Jeff
I just installed the mustang in my FSX steam step by step like I saw in one of the blogs from Flight1.com but the G1000 does not work, it looks like if something didn't install.... the pilot and co pilot display are in black and the one in the middle its just an image.. also when I try to open the displays and the MFD kewboard they don't open... I have a windows 7 no antivirus and all the firewalls are off. also Simconnect is instaled and the safe startup.


Posted By: Jeff Smith
Date Posted: May-04-2018 at 9:45pm
Hello Macamerod

For product support, use the following link to register your product:

http://mustang.flight1.net/forumreg.htm" rel="nofollow - http://mustang.flight1.net/forumreg.htm

then post in the appropriate licensed forum area and we can help you further there.

-------------
Jeff Smith
Flight1 Sales / Support



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net